Mørkeredd av kommentarfeltet om Nora Mørk bildene

Mørkeredd gamle bitre bestemor dominerer kommentar feltet i Nora Mørk artikkel. Antakelig sjalusi som ligger bak. Noen er sjalu på pengene, andre på kroppen. Flere av dem så gamle at de toppen har noen få år igjen å leve. Tenker ikke på barnebarna som leser bestemors siste ord på facebook der de spyr ut galle om yngre, suksessfulle damer. Er det rart vi blir mørkeredd?

Taster i valiumsrus?

I en treseter sofa, trekt i brun og grøn plysj, med laptopen i fanget sitter bestemor og taster Facebook kommentarer i valiumsrus. Denne gangen er Nora Mørk som skal få gjennomgå. Hun har jo fortjent det mener bestemor. Hvordan kunne hun være så forbanna dum å ta nakenbilder av seg selv med mobilen, lurer bestemor på. Selv kunne bestemor på 79 aldri tenke seg å gjøre noe sånt. Hva skulle hun med det? Hvem skulle hun eventuelt sent de til? Det vi lurer på er hvem i svarte ville hatt bildene dine bestemor?

En dyp mørk mørketid har senket seg over dagens bestemor generasjon. De har jo oppdaget Facebook og fult oppegående på dagens teknologi. De bør kanskje satse på at Facebook er en ting lengre når barnebarna deres har lært seg å lese.

Hva feiler egentlig disse gamle damene? Kanskje er det nervøsitet for å dø som plager disse eldre kvinnene, sier psykolog Trygve Hesselhus. Det kan også være at noen av disse tror at det er monster unga senga. Det er heller ingen hemmelighet at det er mye misbruk av valium hos eldre kvinner, forsetter psykolog Hesselhus.

Blir du mørkeredd av Nora Mørk?

moerkeredd 2

 

 

Mørkeredd?

Lille Sofie på 5 år er på overnattingsbesøk hos bestemor Åshild. Lille Sofie får ikke sove for hun tror det er monster under senga. Sofie er litt mørkeredd, ikke redd for Nora Mørk, men mørkeredd. Bestemor har tatt et par valium for mye og misforstår hele opplegget og lar dette gå ut over kommentarfeltet om bildene til Nora Mørk.

Vil du lese mer om achluofobi, er det bare å gå inn på fobier.net. 

Les også: Mørke ringer rundt øynene, hva kommer det av?

Kommentarer

kommentar