Putin nekter for å kastet plastflasken på sjøen

Vladimir Putin nekter et hvert bekjentskap til plastflasken som ble funnet i magen på den store lofottorsken. Det var hvert fall ikke han som kastet flasken sier han. Men kommer til å gjøre alt han kan for å finne den skyldige.

Putin nekter for å ha kastet flasken

Den russiske utenriksministeren Sergej Lavrov mener dette begynner å ligne en heksejakt fra middelalderen. Dette er russofobi, tordner Lavrov. Vi kommer til å svare tilbake med samme mynt. Dere har dere selv å takke om det flyter et plasthav på størrelse med Grønland forbi Lofoten, lover Lavrov.

Vladimir Putin på sin side er noe mer moderat i sine uttalelser. Om Norge er villige til å ta den russiske plastflasken inn i panteordningen vil han overføre kr 2,50 fra sin personlige formue.  Det skal dekke panten på en liters plastflaske.

NATO derimot sier det kan bli ytterlige reaksjoner om det skulle dukke opp flere plastflasker i norsk farvann. Norge er et viktig NATO medlem og vi kommer til å gjøre alt i vår makt for å forsvare norsk farvann mot russiske plastflasker.

Les også Russland friga bilde av Donald med russisk prostituert

Kommentarer

kommentar