Siste: Donald Trump sparker Chairman of the Joint Chiefs of Staff

Donald Trump har nå avsatt nåværende Chairman of the Joint Chiefs of Staff, General Joseph F. Dunford. Han har istedenfor ansatt Georg W. Bush. I tillegg har han byttet ut lederen for CIA. Det går nå rykter om at Hillary Clinton har tatt over denne rollen.

I følge troverdige kilder innen FN har Hillary Clinton planer om å få en egen CIA avdeling i Norge. Den er tenkt å være i en gammel u-båtbase i et hull i fjellet i Finnmark. Grunnen til dette er visst nok at Finnmark ligger veldig strategisk til, da det er isfri kyst og veldig enkelt å svømme over til Russland. Hvertfall med våtdrakt og oksygen tanker.

Hun har vært i kontakt med norske kjendiser som skal gå i bresjen for oppstart av denne avdelingen og kunne drifte denne. Hun har så langt vært i kontakt med Per Asle Rustad, fra den populære tv-serien «Fornemmelse for mord» som gikk på TV Norge fra 2002 – 2004. Grunnen skal visstnok være at han har gode kontakter med klarsynte som kan være greit å ha. Samt skal også Tore Skoglund, fra » Du skal høre mye» som gikk på NRK-TV fra 1987 til 2003. Som selvfølgelig kan høre på mye sladder fra Russland uten å ta skade av det.

Vi i ooops.no sier bare shit fiske. Lykke til med denne oppstarten og vi ønsker både USA og CIA velkommen til Finnmark.

Les også om Sylvester Stallone stiller til valg i 2020

Kilde: FN

Kommentarer

kommentar