Jeg mener vi ikke trenger dem politikerne

Jeg mener vi ikke trenger dem politikerne

Politikere, jeg mener vi ikke trenger dem. Men å påstå at de bør skytes er vell noe drøyt selv om de ikke er brukenes og bare lager trøbbel for folk flest. Selv om vi ikke trenger ulven og andre rovdyr, trenger vi skyte alt vi ikke trenger?

Folket er ikke særlig fornøyd med eget storting. Det er faktisk politikere som er den største problematikken, og debatten om hva som skjer på dette området har falt helt gjennom i stortingsdebatten.

Stortinget koster milliarder å drifte hver eneste år. Penger som kunne vært brukt til skoler, sykehus, gamlehjem eller veier. Og de 169 såkalte politikerne som sitter der, kunne sikkert vært brukt til andre ting. Sikkert ikke så mye de er brukenes til, etter å sittet der i lengre tid å snyltet på samfunnet. Men med den siste tids avsløringer om alt søppelet som forsvinner ut i havet. Så kunne de sikkert bidratt på det området. Bare søppeltømmerne ikke hadde tatt feil da.

Sannheten er at vi hadde fint klart oss uten rovdyrene på stortinget. De kunne fint ha blitt erstattet av dataprogram eller såkalte software roboter. Om vi hadde merket noen forskjell? Ja, folket hadde fått det bedre. Dataprogrammer er ikke særlig mottakelig for bestikkelser. De har heller ikke særlig med venner de favoriserer.

Så i stedet for at vi skyter en ulv. Hva med å sparke ut en politker? Jeg mener vi ikke trenger dem. Vi kan begynne med Laila Davidsen.

Kommentarer

kommentar