5 grunner til ikke å besøke Molde

5 Grunner til ikke å besøke Molde. Molde, en liten utrivelig by på nordvestlandet, har 26900 innbyggere. Egentlig kan vel det knapt nok kalles en by. Grunnen til at Molde i det hele tatt er en by er nok fordi den fikk statusen på 1700-tallet. Hadde neppe hendt i dag. Da Molde en gang fikk bystatus tok det måneder før noen turde å reise til den nye byen for å fortelle dem det.

Om du noen gang skulle få lyst til å reise til denne nitriste byen, les hvert fall listen under. Det er ikke uten grunn at det er foreslått å sende FN-observatører til denne byen.

5 grunner til ikke å besøke Molde

1. Høyeste andel av seksuelt overførbare sykdommer – Sjansen er større her enn noen annet sted for å bli smittet av Gonore og andre uhumskheter. Til gjengjeld, om du ikke er så nøye, er det store muligheter for å få seg et ligg uansett kjønn. Sjekk ut folkehelseinstituttet for mer informasjon om kjønnssykdommer i Molde.

2. Romsdals Budstikke – Et av mediehusene som antakelig produserer mest fake news. De graver og snuser i ting de slettes ikke har noe med. Misbruker ordet skandale i hytt å pine. Ta selv et enkelt like Google søk om “Romsdals budstikke skandale” f.eks. 

3. Dårlig vær – Det regner og blåser konstant her. Det er så fælt at til og med jærbuer ikke holder ut her. Det er klart at et sånn et vær og klima påvirker moldenserne. Skal heller ikke se bort i fra at dette er årsaken til at byen også har en så høy andel alkoholikere. 

4. Molde FK – Skal visstnok være et av landets mest blærete fotballag. Ikke bare er de blærete, men spillere har en tendens til å forsvinne sporløst. Tidligere i år forsvant tre spillere helt sporløst. Spillerne ble til og med etterlyst i Altaposten uten noe givende resultat. NAV svindel skal også være utbredt på laget. Det er foresten forventet at de rykker ned hele to divisjoner denne sesongen.

5. Brus med ananassmak fra Oskar Sylte – Denne ble oppfunnet i Molde. At dette er Moldes store eksportartikkel til resten av landet er det få som forstår. Annet en det ikke er særlig annet å eksportere ut av byen. Til deg som aldri har sett eller smakt “brusen”. Fargen beskrives som en lett oransje farge som minner mest om et toalettbesøk av en med urinveisinfeksjon.

Det vil nok aldri komme en 5 grunner til å besøke Molde artikkel. Vi lette etter 5 grunner, men vi fant bare en. Det er at det bygges landets største moské her. Det var derimot lett å finne 5 grunner til ikke å besøke Molde. Sorry, men dere fra Molde burde flytte til Ålesund eller Kristiansund.

Les også Land i verden alfabetisk, og Norge scorer dårlig

Kommentarer

kommentar