Jenter og teknologi i et merkelig forhold

De fleste av guttene liker godt å skryte av all slags nerdete ting de vet om. Som for eksempel om “hvorfor en Android telefon er bedre enn en iPhone (brenn Apple tilhengere)” og “Hvorfor du trenger et nvidia skjermkort til 6000 kr”, “Hvorfor en offroad bil trenger 4×4”, “Hvorfor 60 fps er bedre enn 30 fps”. Det blir som et drivstoff for gutta. Men samtidig så så driter jentene rundt deg i det, inkludert dama di. De bruker bare teknologi fordi “Det er det siste nye” og “alle har det”. De bryr seg egentlig fint lite om den bærbare datamaskinen deres har en Intel eller AMD prosessor. Alt de bryr seg om at den skal være søt. Og ROSA! Og ha en lader! Jeg kunne nevnt lignende årsaker i fleng her. Og bare sittet å måpe, mens hjernen min prøver å stikke av. Her er tre eksempel på hva jeg snakker om.

En mor ba en gang sin sønn, skal ikke nevne navn her, om å gi henne internett tilbake. Angivelig hadde sønnen kommet til skade for å fjerne Internet Explorer ikonet mens han prøvde å fikse maskinen. Så hun kunne ikke finne internett. Internet Explorer ikonet kom på plass igjen, men det var ikke godt nok. Nå var ikke ikonet på den vanlige plassen, og beskyldningene mot å ha rottet til internett haglet.

En uskyldig lille søster skrek på broren så speilet i gang sprakk. Årsaken var at han ikke klarte å skifte tilbake Google logoen med “en som var der i går”, og den som var nå var forferdelig. Den forferdelige logoen var original logoen til Google.

Ei annen ringte en gang og var rasende fordi skriveren henne ikke ville skru seg på. Jeg spurte henne om hun hadde sjekket at den var plugget i stikkontakten. Det var det værste jeg noen gang hadde spurt om, og at jeg kunne tvile på fornuften hennes på en slik måte. Jeg fikk en to timer lang forelesning om hvor ufølsom og fryktelig person jeg var. Og hadde bare med å komme å fikse printeren. Hun hadde faktisk glemt å koble til printeren, men det var liksom min feil.

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar