Donald Trump kjøpte bilde av Odd Nerdrum

I følge avsløringer av Washington Post skal presidentkandidaten Donald Trump ha kjøpt et 2 meter høyt bilde av seg selv fra Odd Nerdrum.

Det var i 2010 at Odd Nerdrum malte presidentkandidaten Donald Trump med erigert penis. Det var ikke tilfeldig at det var nettopp Odd Nerdrum som malte Donald Trumps erigerte penis. Donald Trump skal ha uttalt at det er ingen som maler erigerte peniser som Odd Nerdrum. Men at han var noe skuffet over “utstyret”. Odd Nerdrum på sin side sier at det er faktisk grenser for hvilke kunsteriske friheter man kan ta seg i portrett bilder.

Prisen på bildet skal ha vært ca $20,000. Penger Donald skal ha stjålet fra seg selv. Og hvis Odd Nerdrum har betalt skatt fra dette salget, renner ca halvparten av pengene inn i skattekisten til finansministeren. Penger som antakelig gikk ut igjen til Hillary Clinton. Så indirekte kan man si at Donald Trump har støttet valgkampen til sin gode venninne Hillary Clinton.

I tillegg til seg selv er det minst to stykker i Odd Nerdrums erigerte penis klubb. Sturla Berg Johansen og nylig avslørte Donald Trump. Det kan være flere medlemmer i den klubben, men ingen som har gjort seg til kjenne enda. Kanskje ikke så rart hvis klubben ikke får flere medlemmer nå. Spesielt ikke etter de har sett bildet av Donald.

Kommentarer

kommentar