Hvordan gå ned i vekt fort med trening

Hvordan gå ned i vekt fort

Hvordan gå ned i vekt fort kan gjøres på flere måter. Her blir det presentert en veldig effektiv måte gjennom en suksess historie. Mannen i denne historien gikk ned over 20 kg på 3 uker.

Hvordan gå ned i vekt fort – uke 1

Mannen ringer et av de nye Hvordan gå ned i vekt fort firmaene og bestiller 2,5 kg på 5 dager programmet. Dagen etter ringer det på døren hans, og der står det en yppig og atletisk 20 år gammel jente. Bare ikledd et par Nike joggesko og et skilt rundt halsen. Jenta presenterte seg selv som representant for slankefirmaet. Og på skiltet sto det “Hvis du kan ta meg, kan du ha meg”.

Uten en gang å tenke seg om satte mannen etter jenta. Noen kilometer senere er han helt utkjørt og gir opp. Samme jenta dukker opp igjen de neste fire dagene, og de samme skjer hver dag. Den femte dagen veier han seg selv, og storfornøyd finner han ut at han har gått ned 2,5kg i løpet av de fem dagene.

Hvordan gå ned i vekt fort – uke 2

Uka etter ringer han Hvordan gå ned i vekt fort firmaet igjen og bestiller deres 5kg på 5 dager programmet. Dagen etter ringer det på døren hans. Der står det den mest fantastiske, vakreste og sexy dam han hadde sett i hele sitt liv. Alt hun hadde på var et par Reebok joggesko og et skilt rundt halsen. Samme skilt som forrige jenta hadde, “Hvis du kan ta meg, kan du ha meg”.

Han fyker ut av døra som et skudd. Jenta er i fantastisk form, så mannen har ikke en sjanse. Han gjør likevel sitt beste forsøk, men klarer ikke ta henne igjen. De neste fire dagene skjer det samme. Hun dukker opp, og raser etter henne. Han blir likevel gradvis i bedre form. På den femte dagen veier han seg selv, og ser han har gått ned 5kg som lovet.

Hvordan gå ned i vekt fort – uke 3

Full av selvtillit ringer han firmaet igjen, bestemt å gi alt, og bestiller deres 10kg på 7 dager program. “Er du sikker?”, spør selgeren, “Det er det strengeste programmet vårt”. “Absolutt”, svarer mannen, “jeg har ikke følt meg i så god form på mange år”.

Dagen etter ringer det på døren, som med de to andre programmene. Spent åpner han døren, og ser en svær muskelbunt av en fyr på trappa. Alt han hadde på var et par rosa joggesko og et skilt rundt halsen. På skiltet sto det “Hvis jeg tar deg, er du min!”.

Han tok av 15 kg den uken.

Kommentarer

kommentar

2 thoughts on “Hvordan gå ned i vekt fort med trening

Comments are closed.