Ni av ti fantaserer ikke om sex på jobben

Ni av ti fantaserer ikke om sex på jobben

Ni av ti fantaserer ikke som sex på jobben i følge en landsdekkende undersøkelse utført av Kondomeriet i samarbeid med Norstat. Det er nesten deprimerende lesning. Det som kanskje er verre er at selv om en av ti fantaserer om sex på jobben, er at det aller fleste kommer ikke til å gjøre det som muligheten skulle dukke opp.

Sex er sunt, året rundt

I følge en artikkel i aftenposten vil en svensk lokalpolitiker at kommunen han bor skal innføre betalte sexpauser. Han argumenterer med at mange par ikke har tid til å sex hjemme. Sex er sunt, så det hadde blitt en vinn-vinn situasjon. Dessuten om ikke partneren vil ha sex med deg, så vil kanskje kollegaen din. Det blir en vinn-vinn situasjon for arbeiderne også. Med en vanlig industriarbeider lønn er det kanskje heller ikke så lett å ha råd til å betale prostituerte heller.

Sex på en ulovlig plass

Sex på en ulovlig plass skal være en av årsakene til at de fleste ikke fantaserer om sex på jobben. Hvem ønsker vell at personalsjefen på 72 år skal ferske deg midt i akten? Det kunne blitt noen interresante samtaler i kantinen i dagene etter.

Les også: Hvordan gå ned i vekt fort med trening

Offentlig sex er ulovlig

Husk at offentlig sex er ulovlig. Alt etter hvor du befinner deg i Norge, er satsene på bøtene mellom 5000 til 10000 kroner. Det kan jammen svi litt på pungen for å si det sånn. Dersom du likevel velger å ha deg til offentlig. Pass nå enda på at det ikke er overvåkningskamera i området. Kondomeriet advarer også mot å ha seg til å disse stedene: Parkeringshus, motorveier og venterom. Ville nok ikke anbefalt noen veier, enten det er motorvei, riksvei eller andre veier. Det kan fort gjøre litt ekstra vondt.

Kommentarer

kommentar