Grandiosa Sport erstatter proteintilskudd

Grandiosa Sport erstatter proteintilskudd

Grandiosa Sport det nyeste tilskuddet i Grandiosa familien skal sikre en mer effektiv og tryggere trening for ungdommer. Det er mest ungdommer, og eldre som er ung til sinns som spiser Grandiosa. Da kan Denne nye pizzaen i Grandiosa familien være et bra alternativ. Men det er et stort men. Siden den kommer inn under apotekloven som kosttilskudd kan den bare selges på apotek. Nei, du trenger ikke resept.

Det er derimot delte meninger om hvor effektiv den nye pizzaen er sammenlignet med mer tradisjonelle kosttilskudd. Kvaliteten på proteiner er veldig viktige når det gjelder muskelvekst. Soyaprotein er rett og slett ubrukelig som kosttilskudd for bodybuildere. Du får ikke muskler av soyaproteiner.

Grandiosa Sport erstatter proteintilskudd til tross for naturlige og rimelige proteinkilder. 6 av 10 ungdommer mellom 10 og 18 år spiser heller Grandiosa Sport i stedet for proteintilskudd. Professor i idrettsernæring Trude Raanestad, mener de blir lurt.  – Ingen tvil om at proteintilskudd er bedre enn Grandiosa Sport, sier eksperten.

Les også: Astmamedisin til landslaget i fotball

Pizza er sunt, året rundt

Det er lenge siden en test i Dagbladet slo fast at Pizza var sunt. Det var riktig nok ingen pizzaer som var så sunne at det fikk terningkast 6. Hadde Grandiosa Sport vært med, er det liten tvil om hvilket terningkast den hadde fått. Det er utviklet for at utøvere skal yte og prestere bedre.

Kommentarer

kommentar