Har du bokstaven M i håndflaten?

Har du bokstaven M i håndflaten skal du visstnok være meget spesiell og ha visse “superkrefter”. I følge studier skal bokstaven M i håndflaten være meget sjelden. I følge Metro som gjorde en undersøkelse blant sine lesere, var det bare 82% prosent av leserne som hadde bokstaven M i håndflaten. Det stod ingenting i artikkelen at det ikke kunne tegnes inn med sprittusj som jeg gjorde. Du kan lese artikkelen selv her. Og som vanlig i sånne artikler er kommentarfeltet mer underholdene enn selve artikkelen.

Det er ikke så enkelt som bare å ha bokstaven M i håndflaten. Det følger med visse betingelser. Er du høyrehendt og har bokstaven M i høyre håndflate, så har du derimot problemer. Er du høyrehendt og har bokstaven M i venstre håndflate, så har du en spesiell gave. Det samme gjelder for de som er venstrehendte. De må også ha bokstaven M i motsatt hånd av den de skriver med.

Forfatteren Jon Saint-German, som ikke må forveksles med fotballklubben Paris Saint-German. Fotball er noe annet. Han skriver at dersom du har denne spesielle gaven, så kan du se igjennom løgner, du er heldig og gjør det bra i livet. Er du en av de uheldige som har bokstaven M i samme hånd som du skriver med. Ja, da går det til helvete. Så sjekk hendene dine. Det kan forklare hvorfor du er hvor du er i livet.

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar