Fikk bikinikroppen frastjålet på sydenferie

At man skal passe godt på eiendelene sine på sydenferie er ingen nyhet. Men bikinikroppen? Dette hadde ikke Hilde, som ønsker å være anonym, ventet seg. Nå advarer hun andre sydenturister mot en frekk type tyveri. “Jeg hadde jo hørt rykter om at det hadde skjedd før, men jeg hadde aldri trodd det skulle skje meg”, sier det fortvilte ransofferet.

Bare 3 dager etter ankomst merket Hilde at noe ikke stemte. Hun våknet opp bak en sandhaug på stranden etter en fuktig tur på byen kvelden før. Juan Carlos som hun hadde truffet på et av byens (feriekolonien) fasjonable utesteder var også borte. “Om ikke Juan var transvestitt så tviler jeg på at han har tatt bikinikroppen.”, forklarer Hilde.

“Ser du hu dama der borte?”, spør Hilde ivrig. “Hun var ganske så overvektig når jeg kom ned hit til syden for bare 3 dager siden. Hvordan har hun fått den bikinikroppen? Hun er blitt mistenkelig slank i løpet av bare noen dager.”, utbryter hun opprømt.

Hilde er deprimert og sier hun ikke orker reise hjem. Tanken på skammen som venter nå hun kommer hjem klarer hun ikke tanken på. Hun sier videre hun kommer til å søke asyl i Spania på humanitært grunnlag. 

Selv om hun har anmeldt tyveriet og meldt saken inn til forsikringsselskapet, så dekker ikke reiseforsikringen tyveri av bikinikropper. Reiseforsikringer dekker ikke tap av bikinikropper. Den eneste forsikringen som dekker sånne tap er de såkalte tabbeforsikringene. Det hadde ikke Hilde.

Har du sett bikinikroppen til Hilde, tips oss gjerne.

Les også: Brasiliansk voksing hjemme er kjempe lett og moro

Kommentarer

kommentar