Vi under 40kg går til sultestreik

Anoreksi gruppen «Vi under 40 (kg)» har satt i gang en sultestreik utenfor Stortinget, da gruppen mener at de blir mobbet av norske bønder og NorgesGruppen.

De mener det å reklamere for masse god mat er en hån mot alle anoreksi pasienter som ikke klarer å ete all denne gode maten. Gruppen forteller også at sommeren er en veldig vanskelig tid å være anorektiker. Det er så mye god lukt og det reklameres for masse god mat overalt. Lukten av flesk som freser på grillen er veldig god, og jeg som anorektiker sliter med å beholde sykdommen min under disse vanskelige forholdene. –sier lederen for «Vi under 40(Kg)» Hans Tynnes.

Buletiker gruppen «snart 40(Kg) i dass» forstår ikke hva Hans Tynnes snakker om. Hvis maten lukter så godt så er det vel bare å få i seg noen Kg med mat da. Det er jo veldig let å få den opp igjen. –uttaler Jørgen Breknes.

Gruppen «Vi over 130 (Kg)» som er en gruppe overvektige har også noen innspill. Vi mener denne gode maten er altfor dyr, og hadde tenkt på å sultestreike sammen med «Vi under 40(Kg)», men vi hadde et stort frafall av medlemmer allerede etter 45 minutter uten mat. – forklarer den 165 Kg tunge Frederik Tykkholmsen som er leder for «Vi over 130 (Kg)»

Norsk bondelag ser ikke problemet med å reklamere for gode sunde dyr som freser på grillen landet over. Det er opp til en hver enkelt om de ønsker og grille eller ei. De som velger å grille og også velge hva og hvor mye de skal kjøpe. Prisen er ikke satt av hverken bønder eller NorgesGruppen. Det er en del avgifter på feit kjøtt da Staten har mye utgifter med slankeoperasjoner og folk med skyhøyt kolesterol. Det skal jo bare mangle at ikke det er folk som eter seg til problemer burde betale for moroa. – forklarer slakter Klaus Kniverud.

Kommentarer

kommentar