Høgmo reddet av Therese Johaug

Fotballforbundet og Høgmo reddet av Therese Johaugs doping skandale. I dag er er det ingen som bryr seg om dårlige prestasjoner av fotball landslaget og sløsing med penger i fotballforbundet. Alles oppmerksomhet er rettet mot Therese Johaug misbruk av Lypsyl med anabole steroider.

Fotballforbundet ønsker også å bruke denne muligheten til å offentliggjøre hele regnskapet sitt. I farten av nye artikler angående Therese Johaug kommer regnskapet til å forsvinne i mengden, og kan spille på full åpenhet i forbundet.

Høgmo reddet sin nye kontrakt med landslaget. Det kommer også til å gå ubemerket i disse tider. Ikke før etter vinterens skisesong er over kommer folk til å lure på hvorfor Høgmo fortsatt er landslagsjef.

Det er ikke bare i Norge at JohaugGate blir misbrukt. Russland kommer til å invadere et nytt naboland uten at det kommer til å bli lagt merke til. Borsett fra i Norge, for de er det neste landet på lista.

Donald Trump øker på meningsmålingene igjen. Selv i landet uten langrenhistorie følger de med på #JohaugGate istedet for på valgkampen mellom Trump og Clinton.

I en rykende fersk meningsmåling foretatt etter dopingskandalen, kommer Høgmo ut med 118% oppslutning om at han gjør en fantastisk jobb. Det kan tyde på en kollektiv blackout i befolkningen som er født med ski på beina.

For litt god twitter underholdning, følge med på #JohaugGate og #Johaug på twitter du også. Resten av verden er der allerede.

Kommentarer

kommentar