Dekkoperasjon blant syklister i Norge i hele ferien

En større dekkoperasjon pågår i Norge i disse ferietider. En del syklister lider av ereksjonssvikt og kjører heller rundt med sykkelen bak på bilen. Jo mer man sykler jo slappere manndom. Så om du kjenner noen så sykler for mye, ta vare på han og be han kjøpe seg bil.

Dekkoperasjon og prikkedøden

I tillegg har syklister i lang tid blitt beskyldt for å skape lange køer. På grunn av alt for mange dårlige sykkelstier bruker heller syklistene veien til irritasjon for utålmodige billister. Spesielt i Rogaland. Der skal en gruppe billister ha kidnappet en syklist, knyttet han fast og utført prikkedøden på syklisten. Det er imidlertid store mørketall på hvor mange syklister som får gjennomgå prikkedøden.

Noen konspirasjonsteoretikere påstår at det kan være ansatte i bedrifter som er med i tidstyv ordninger som sykle til jobben. Hvorfor bruker 45 minutter til jobben når du kan bruke 10 minutter? De tøffeste gutta leter etter dragsug fra andre biler og henger etter. Der er det muligheter for å spare mange minutter og slippe å komme som en snegle til jobben.

Henger du sykkelen bak på bilen er du på dypt vann. Staten kan lett gjøre noen raske penger her. Politiets satser for å dekke til skiltet er kr 2250,- Eks mva. Og da holder det ikke å unnskylde med at du er en ulykkesfugl på veil til Trolltunga som ikke orket å sykle hele veien.

Er det en dekkoperasjon? Men hvem er disse liksom-syklistene? Utenlandske spioner? I såfall hvor er e-tjenesten og militæret? 

Les også Otto oter reddet fisken Freddy fra drukningsdøden

Kommentarer

kommentar