Nintendo investorer er dumme

Ikke har de fulgt med og man kan vell si at Nintendo investorer er dumme. Investorene trodde de investerte i Nintendo Go. Siden det var Niantic Labs som utviklet Pokemon Go, og sitter på rettighetene på spillet, så har investorene rett og slett investert i feil selskap. Fredag 22 Juli slapp Nintendo en pressemelding om at de ikke eier spillet, og at spillet er utviklet av Niantic Labs. Nintendo får 32% av overskuddet fra Pokemon Go. Når børsen åpnet på mandag 25 Juli forsvant plutselig nesten 20% av firmaet rett i dass, tilsvarende 6,5 milliarder dollar.

Siden Nintendo investorer er dumme leiter de nå etter nye firmaer å investere i. Om de får investert i Niantic Labs vites ikke. Niantic Labs er et spin off selskap fra Google, og ble gjort om til eget selskap høsten 2015 etter suksess med Ingress.

Når Nintendo investorer er dumme og ikke vet hva de investerer i så kan de få noen gratis tips her. Apple tar ca 30% av omsetningen til appene i App Store. Her er det store muligheter for å få litt igjen for pengene. Google kan også være verdt å investere i. Akkurat som Apple tar de også 30% av omsetningen til alt som går igjennom Play Store. Skulle de likevel være i tvil om, så kan de også få et kontonummer av meg der de kan kvitte seg med store penge summer.

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar