Flaut av SK Brann på stadion i kveld

Bergen: SK Brann møtte Strømsgodset i dag hjemme på Brann Stadion. Det som jeg trodde skulle bli et fyrverkeri av en fotballkamp endte opp like grått og kjedelig som været i Bergen denne søndagen. Ingen av lagene klarte å få til noe verdens ting. Gikk og subbet frem og tilbake på banen, like forvirret som noen hodeløse kyllinger.

Den eneste som hadde et lite lysglimt i kampen, og scoret kampens eneste mål, var Suzanne ‘Deyver’ Vega. Man kan vell ikke akkurat skryte av målet, ettersom det det hele var en flau prestasjon av Strømsgodset keeper Espen Bugge Petteren. Vega spilte resten av kampen så dårlig at SK Brann presterte å bytte han ut med Huseklepp. Det burde si litt.

Til og meg dommer Ken Henry Johnsen så ut til å kjede seg på banen i dag. Dommeren hadde ikke trengt å ta med seg kortstokken sin i dag. Det var ingen spillere som var motivert nok til å utøve litt vold engang. Ikke så mye som en litt hukk en gang.

Det var flere spillere langt opp i 30 – 40 årene på banen i dag. Kanskje det er på tide fra Norges fotballforbund å sette en øvre aldersgrense på en ca. 25 år. Da er det kanskje litt mindre utbrente når de skal underholde en haug med tilskuere som har betalt kraftig overpris for å komme inn på kjedsomhetens arena.

SK Brann – Strømsgodset 1-0

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar