Politiet fikk tips om ulovlig ludospilling på Ogna i Rogaland

Ulovlig ludoklubb er avslørt i en kjeller på Ogna. Det var i dette huset på Ogna i Rogaland at den ulovlige ludo spillingen fant sted, melder telegrambyrået NKB.

Ungdommene, alle i alderen 34-40 år, hadde startet ludoklubben etter at skolen de gikk på måtte stenge på grunn av corona-krisen. Alle fire gikk nest siste året på ungdomskolen i den kriseramma bygda på rogalandsskysten, like nord for Jøssingfjorden.

Da heimevernet tok seg inn i boligen fant de store mengder brukerutstyr som ludobrett og flere tyngre spillebrikker. Så det er veldig sannsynlig at det har foregått organisert ludospilling. Det kan også være snakk om en større ludoliga som er i ferd med å rulles opp. Det skal sjekkes om ludoklubben kan ha forbindelser med lignende klubber fra øst-europa.

Ordførerer har uttalt at det blir oppretta et eget kriseteam og oppfordrer inngyggerne i den lille bygda til å ta ekstra godt vare på hver andre i denne vanskelige tiden. Det blir pressekonferanse senere i dag med flere detaljer rundt denne alvorlige hendelsen.

Kommentarer

kommentar