Nils Johan Semb favoritt som landslagssjef

Nils Johan Semb er den klare favoritt til å overta landslaget etter Per-Mathias Høgmo. Virkeligheten har innhentet Høgmo og han må etter hvert se skriften på veggen. Han sitter ikke ut året. Det er rett og slett ikke noe fremtid for hverken han eller landslaget. Fansen skriker etter en forandring, og fotballforbundet har endelig innsett det er på tide.

Ståle Solbakken har også vært foreslått om en heit kandidat til å overta sjefsrollen etter Høgmo. Men Ståle Solbakken har jo ikke erfaringen med landslaget som Nils Johan Semb har. Og Nils Johan Semb sin periode med landslaget må vell sies å være intet mindre enn en kjempe suksess.

Spekulasjonene går også i om Nils Johan Semb er interessert i å ta over rollen som landslagssjef for Norge. Det er klart når tilbudet kommer fra et lag som ligger på plass nummer 70 på Fifa rankingen, så vil et tilbud fra Usbekistan (plass nr. 49) veie noe tyngre. Og nettopp Usbekistan skal også ha prøvd å kapre den populære nordmannen som sin landslagssjef.

Etter siste sjokktap kan ikke fansen vente på å få på plass en ny landslagssjef og da helst Nils Johan Semb. Så får vi bare krysse det vi har av fingrer og tær, og håper han tar utfordringen med et skadeskutt lag som ikke duger til å signere autografer en gang.

Kommentarer

kommentar