Terje Søviknes ødela lørdagskvelden

Terje Søviknes blir beskyldt for å ha ødelagt en hel lørdagskveld for hårsår Rogalending. Rogalendingen som ønsker, forståelig nok, å være anonym påstår at Terje Søviknes ødela hele lørdagskvelden.

Vedkommende hadde funnet frem YouTube på laptoppen og var klar til en helaften med dårlig 80-talls musikk og en halv kasse vin. Topp 200 Billboard Songs of the 80s skulle fylle rommet med dårlig musikk og mimring fra det fæle 80-tallet.

Sjokket var stort når Terje Søviknes dukket opp på skjermen i stedet for 80-talls musikken. Søviknes står å plaprer i vei på en merkelig hybrid dialekt som minner hverken om Rogalansk eller Osk. Dette har altså FrP betalt penger for. Penger for å få Terje Søviknes inn på YouTuben. Avbryter videoer for folk med dårlig musikksmak.

Les også: Politikere på Tinder

Vedkommende ble så dårlig at han gikk å la seg i stedet. Stemmingen var rett og slett kjørt rett i dass. Flere vinflasker ble stående åpne over natten og ødelagt. Planen var å styrte et par flasker med en gang, og rølpe og synge allsang på gamle slagere fra 8+-tallet. Regningen blir sendt til Os.

Kommentarer

kommentar