Hillary Clinton vant presidentvalget 2016

Hillary Clinton vant presidentvalget i følge Newsweek. Kampen for å være først ute med nyheter fra valgkampen i USA førte til at Newsweek allerede dagen før valget kunne avsløre resultatet. Og i følge Newsweek vant Hillary Rodham Clinton.

Selve valget i morgen er nå unødvendig og regnes som en formalitet siden resultatet nå skal være klart. Det er mulig det er antall forhånd stemmer som avgjorde valget med en så klar margin at Donald Trump ikke har mulighet til å ta igjen Hillary Clinton. Det har Newsweek foreløpig ikke skrevet noe om.

Hillary Clinton vant  Hillary Clinton vant

Demokratene gikk nesten på en smell. De fikk drømme motstanderen sin Donald Trump som motkandidat til Hillary Clinton. Det var selvsagt en liten strek i regningen at Hillary Clinton var såpass upopulær at til og med Donald Trump holdt på å vinne. Så hadde Donald Trump vunnet selve valget, i stedet for at Hillary Clinton vant, kunne folket ha takket Demokratene for den.

Eksperter sier at Donald Trump ville ikke hadde en sjanse mot Bernie Sanders. Enkelte påpeker også at Bernie Sanders ble snytt for sitt kandidatur ved uredelige valg automater med software fra Microsoft. Disse viste seg å være svært enkle a hacke. Valgautomatene fra Apple med iOS som operativsystem bestod hacking testene med glans, men ble avist av styret i Demokratene.

Les også: Obama nektet å flytte ut av det hvite hus hvis Trump vant

Ingen av kandidatene har så langt vært tilgjengelig for kommentarer angående det overraskende resultatet det Hillary Clinton vant. Bill Clinton derimot uttalte han gleder seg til å flytte inn i det hvite hus igjen. Han glemte vist nok igjen en eske sigarer.

Vi liker at Hillary Clinton vant og gratulerer henne med seieren.

Kommentarer

kommentar