Hillary står frem som lesbisk

I nattens pressekonferanse stod Hillary frem som lesbisk, og innrømmet et langvarig forhold til Huma Abedin. Noen mener dette er et forsøk på å oppnå sympati i en presset situasjon der FBI gjenopptar etterforskningen mot henne i email skandalen. Andre mener dette var siste spikeren i kista for troverdigheten hennes. Bill har ikke kommentert uttalelsene enda.

Alle trodde det var Huma Abedins eks mann, Anthony Wiener, som tafset på unge jenter som var årsaken til bruddet mellom Huma Abedin og Anthony Wiener. Det kan nå altså vise seg å være forholdet mellom Hillary og Huma som var årsaken. Anothnys tafsing på unge jenter var ikke akkurat nyheter for Huma. Han ble tatt for det gang på gang.

Donald Trump derimot påstår at Hillary er like lite lesbisk som han selv. Han påstår at dette er bare et forsøk på å vinne 3,5 millioner homofile stemmer ved valget 8. November. – Et mer realistisk tall er 2 millioner, sier en valg ekspert. USA har aldri hatt 100% valg deltakelse og det vet Donald Trump. Ca. 60% valgdeltakelse er ventet ved årets valg. Det utgir noe sånt som 2 millioner homofile stemme berettige ved valget.

USA eksperter sier at Donald kan komme til å stå frem som homofil for å vinne de samme velgerne. Etter de siste skandalene for Hillary er valget jevnere enn noen gang. Og en homofil Donald Trump kan tippe valget over i hans favør.

Uansett om det er for å vinne nye velgere, har det mange ganger tidligere vært spekulert i om Hillary er lesbisk. Noen har til og med plukket ut Huma Abedin som hennes kjæreste tidligere. The Curve skrev denne artiklene om lesbisk spekulasjonene mot Hillary tidligere. Huffington Post la ut ikke mindre enn fem artikler om at Hillary er lesbisk tidligere i år. Du kan lese dem her. For bare noen timer siden kom Morning News USA med denne artiklene om at Hillary og Huma kan være lesbiske.

Kommentarer

kommentar