Vil Windows holde kjeft etter 29 Juli?

Microsoft sitt tilbud om gratis oppgradering til Windows 10 går som kjent ut 29 Juli. Men vil Windows holde kjeft om at du må oppgradere etter det? Mest sannsynlig ikke. Ingenting stopper Microsoft fra å utvide tilbudet. Eller mase hull i hodet på deg om at Windows 10 koster nesten ingenting.

Har du i dag noe som er nyere enn Windows Vista kjenner du sikkert til det forbanna gnålet om at du må oppgradere til Windows 10. Og i en del tilfeller har Microsoft bestemt at du skal ha Windows 10 enten du vil eller ikke. Microsoft er såpass greie at kanskje maskinen din oppgraderer til Windows 10 etter 29 Juli, og sender deg regning på oppgraderingen i ettertid. Men hvordan vet Microsoft hvor de skal sende regningen? Det er ikke den ting Windows 10 ikke vet om deg.

Men vil Windows holde kjeft etter 29 Juli? Microsoft lover dyrt og hellig at etter denne datoen vil “Get windows 10 appen” bli deaktivert og etter hvert fjernet fra maskinen din.  Microsoft nekter samtidig å kommentere hva som skjer med tilbudet etter 29 Juli. Med all den gratis informasjonen de får fra brukerene er det nok verdt bøtter og spann med penger for de. Vil windows holde kjeft? Ikke bli for overrasket om Windows fremdeles ikke holder kjeft etter 29 Juli.

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar