OL-komiteen fortsetter å gi Rio tommelen opp for OL

OL-komiteen fortsetter å gi Rio tommelen opp. Forholdene i Brasil er ikke noe hemmelighet for noen. Til tross for å ha fanget oppmerksomheten til OL komiteen, ser det ikke ut som at landet har funnet en pause noe sted. Mellom å få sin president stilt for riksrett på grunn av anklager om korrupsjon, samt å prøve å isolere Zika virus utbruddet begynner landets ressurser å minke kraftig. Selv nå kun dager før de olympiske sommerlekene skal begynne foreslår en del å skrote landet som OL vert. Ikke alle vil gi Rio tommelen opp. Heldigvis ser det ut som at IOC sine tjenestemenn har vært i stand til å redde OL for Brasil ved å tilby en sunn dose gode råd til alle OL deltakere. Rådene som blir gitt til utøverne er:

1) Ikke svelge noe av vannet under noen av vannsports utøvelsene.

2) Prøv å ikke puste inn noe av luften i de mer forurensede delene av byen.

3) Bruk mye, og spray ofte, myggmiddel for å unngå risikoen for Zika.

4) Unngå en hver kontakt med andre mennesker for å unngå HIV/AIDS. Ha på kondom til en hver tid. Kvinner oppfordres til å skaffe seg pungrotte lignende egenskaper og forsinket graviditet hvis de skal reise gjennom byen.

Den olympiske komite mener bestemt at dersom utøverne holder seg til disse strenge retningslinjene vil ingen komme til skade. Det virker kanskje rart at den olympiske komite er villige til å utføre en rekke meningsløse arangemang for å forberede de olympiske leker.

Selv om det kanskje, bare kanskje er strategi Brasil har utviklet for å ta hjem gullet selv i sommer.

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar