Kanadagåsen skal ha drite ut hele Berlevåg Stadion

Kanadagåsen skal ha drite ut hele Berlevåg Stadion

Kanadagåsen skal ha drite ut hele Berlevåg Stadion. Reflekterende over stoltheten av sit gode håndverk bekrefter en lokal kanadagås at den har drite ut hele utendørsbanen ved Berlevåg idrettshall. Banen ligger ikke langt fra Berlevåg Skole. Ingenting ligger særlig langt fra hverandre i Berlevåg.

“Jeg stod opp i 6-tiden på morgenen, og etter ca en time hadde jeg klart å spredd avføringen min ganske jevnt ut over nesten hele 400 meters banen”, bekrefter Kanadagåsen. Etter hvert ble så godt som hele fotballbanen også tildekket av ekskrementene til den lavtflyvende Kanadagåsen.

“Etter hvert ble jeg en smule nervøs, fordi jeg begynte å fly ganske lavt etter hvert. Det tar på å dekke en hel idrettspark. Men heldigvis kom noen av kompisene mine, og vi fikk dekket hele dritten til slutt.”. Videre forteller gåsen at det ble gjort en solid dags arbeid på bare noen timer på morgenkvisten.

Kanadagåsen skal ha vært å utslått etter å ha dekket banen med skitt at den orket knapt å være aggressiv mot banemannskapet som kom for å rydde opp etter gåsen og kompisgjengen. Det var heldigvis en fredagsmorgen, så den kunne ta helg med god samvittighet etter den store bragden sin. Gåsen har bedt om å være anonym. Derfor har vi sladdet deler av bildet.

Kommentarer

kommentar