Brasiliansk voksing hjemme er kjempe lett og moro

Brasiliansk voksing hjemme…

Alle hårfjerningsmedtoder har lurt oss med sine løfter om lett og smertefri hårfjerning – Epilady, saks, barberhøvel, Nair og nå … Brasiliansk voksing hjemme. Les videre for å høre hvordan en gjør med brasiliansk voksing hjemme.

Kvelden min begynte som en annen vanlig ukedag kveld. Kom hjem, ordnet middag, lekte med barna. Ideen jeg fikk skulle ringe smertefullt i tankene mine for de neste par timene: Kanskje jeg skulle ta brasiliansk voksing hjemme. Så gikk jeg til min døds arena, badet. Det var en av de kalde voksene. Ikke en klump du smelter til varm voks, og bare gnir stripene sammen i hånden din og så blir de varme og du skreller dem fra hverandre, trykk den på beinet ditt (eller hvor som helst annet) og håret kommer rett av. Ikke noe smuss, ikke noe oppstyr. Hvor vanskelig kan det være? Jeg mener at jeg ikke er en jente jente, men jeg er oppegående nok til å finne ut det. Skulle en tro!!!

brasiliansk voksing hjemme 2

Så trekker jeg en av de tynne stripene ut. De to stripene vender hverandre fast sammen. I stedet for å gni dem sammen, tar jeg frem hårføneren og varmer den til 1000 grader. Kald-vokser min bakre kroppsdel (Å hvordan dette uttrykket hjemsøker meg!) Jeg legger stripen over låret. Ta godt tak i enden og trekk. OK, så det var ikke den beste følelsen, men det var ikke så ille. Jeg kan gjøre dette! Brasiliansk voksing hjemme skremmer meg ikke lenger! Jeg er en mester i brasiliansk voksing hjemme.

Veien til brasiliansk voksing hjemme

Med min neste voks strimmel beveger jeg meg nordover. Etter at jeg har sjekket barna, sniker jeg meg tilbake på badet for det ultimate mesterskapet i brasiliansk voksing hjemme. Jeg tar av buksene mine og legger en fot på toalettet. Ved å bruke den samme prosedyren, bruker jeg stripen over høyre side av bikinilinjen, som dekker den høyre halvdelen av vaginaen min og strekker seg ned til innsiden av rumpeballen min (Ja, det var en lang stripe). Jeg drar pusten dypt og gjør meg klar.
RRRRIIIPPP !!!!

Jeg er blind!!! Blindet av smerte fra brasiliansk voksing hjemme !!!! … HERREGUD !!!!!!!!!

Synet er tilbake tilbake, jeg merker at jeg bare har klart å trekke av halvparten av stripen. S &% T !!! Trekker pusten dypt igjen og RIPIPP. Alt er går rundt og jeg ser bare prikker. Hører jeg trommer ?? Ok, tilbake til normalen. Jeg vil se troféet mitt – En voksbelagt stripe med hårete pels, som har forårsaket meg så mye smerte. Jeg vil sveve i herligheten om min triumf over kroppshårene. Jeg holder opp stripen! Det er ikke noe hår på den. Hvor er håret? Hvor er håret ?!?!

Langsomt klarner hodet mitt, foten ligger fortsatt på toalettet. Jeg ser håret .. Håret som burde være på stripen. Jeg kjenner etter. Jeg kjenner voks. S &% T Jeg kjører fingrene over den mest sensitive delen av kroppen min, som nå er dekket av kald voks og mattet hår. Så gjør jeg den neste store feilen… Husk at foten min fortsatt er oppe på toalettet. Jeg vet at jeg trenger å gjøre noe. Så trør ned med foten min. SVARTE !!!!!!!! Det går kaldt nedover ryggen. Vaginaen? Forseglet og lukket. Rompa ?? Forseglet og lukket.

Går som en pingvin

Jeg vagger rundt som en pingvin på badet og prøver å finne ut hva jeg skal gjøre og tenke med meg selv. «Vær så snill, ikke la bli bæsje-trengt nå. En lys ide, “Varmt vann!” Varmt vann smelter voks! Jeg fyller badekaret med så varmt vann som det går, og hoppe oppi og forvente at voksen skal smelte og jeg kan forsiktig tørke den av, riktig ?? FEIL !!!!!!! Jeg hopper oppi i karet. Vannet er litt varmere enn det som er normalt til å torturere krigsfanger eller sterilisere kirurgisk utstyr med. Det eneste verre med at du har limt sammen dine edlere delere? Å være limt til bunnen av badekaret. I skålende varmt vann. Forresten så smelter ikke kaldvoks. Jeg trenger en røyk!

brasiliansk voksing hjemme 2

Så, nå er jeg fast på bunnen av badekaret !! Gud velsigne mannen min som overbeviste meg om at jeg skulle ha en telefon på badet !!!!! Jeg ringer til min venninne, og tenker sikkert at hun har vokst før, og har noen gode tips om hvordan jeg blir kvitt voksen. Det er en veldig god samtale starter «Så, min rompe og resten der nede er fast i bunnen av badekaret!» Det blir stilt i andre enden. Hun har ikke et hemmelig triks, men prøver å skjule latteren fra meg. “Brasiliansk voksing hjemme?”. Hun vil vite nøyaktig hvor voksen henger fast på rompen. “Snakker vi skin eller hull eller hva?”.

Hun ler høyt nå … Jeg kan høre henne så alt for godt. Hun foreslår at jeg ringer nummeret på siden av boksen. JAAA !!!!! Ikke sant!! Jeg er sikker på jeg hadde blir et tema hos kundesupporten. Mens vi går gjennom ulike løsninger lander jeg på å skrape voksen av med en barberhøvel. Ingenting føles bedre enn å ha dine jente-godbiter dekket i varm voks, lukket av sammen, festet til karet i super varmt vann og tør-barbering av klistret voks! På dette tidspunkt har hjernen sluttet å fungere. Verdigheten har fått seg en kraftig smell, og jeg glir inn i en tåkeverden. Min venninne snakker fortsatt med meg og hånden min strekker mot redningen…. Kremen de gir deg for å fjerne overflødig voks. Hva har jeg å tape nå? Jeg gnir på noe av kremen og HERREGUD !!!!!!! Skriket våknet garantert ungene, men jeg bryr meg ikke. «Det virker! Det virker! Jeg får en hjertelig gratulasjon fra min venninne, og hun legger på. Jeg fjerner vel resten av voksen og merker så til min sorg og fortvilelse… Jeg suger i Brasiliansk voksing hjemme…

HÅRET ER FREMDELES DER… ALT SAMMEN !!!!!!!!!!!!!!.

Så jeg barberte den av. Helsike heller, jeg er helt nummen etter brasiliansk voksing hjemme. Neste uke skal jeg prøve å farge håret..

Les også Paracet mikstur og tabletter gjør deg til en drittsekk

Kommentarer

kommentar