Kamelparkering skal bygges i Gøteborg

Kamelparkering skal bygges i Gøteborg

Kamelparkering i Gøteborg er det siste nye påfunnet til våre naboer i øst. Jeg sjekket kalenderen, og det stod ikke på 1. April. Så hva faen kan dette være? Har de første april på en annen dato i Sverige? Noen som vet?

Kamel parkering huset skal bygges i Angered, et deprimert nabolag i Sverige. Angered har vist nok en stor andel immigranter fra midt-østen og Somalia. Og i følge Geza Nagy (Djiisess Nagy, blant kompiser), skal det være mange i fra midt-østen og Somalia i området som har mye kunnskap om kamelparkering.

Det regnes også med at dette noe spesielle parkeringshuset skal bli en av de største turistattraksjonene i området. Folk vil strømme til fra hele verden, inkludert Kina og Japan. Ikke at jeg vet dette sikkert, for jeg har aldri ridd på en kamel. Men er ikke dette noe i lengste laget å ri på en kamel? Og har de ikke parkeringshus for kameler noe nærmere?

Lokale myndigheter er optimistiske angående kamel parkering i Gøteborg. Diverse statlige byråer har gitt ca 1 million svenske pesos til prosjektet og lokale myndigheter ca 500 tusen svenske pesos. Nagy sier at det fremdeles ikke er nok penger i kassa. Han trenger minst 2 millioner pesos til. Pengene som han fikk tidligere (1,5 millioner) skal være brukt på “studietur” til Kazakstan og Tyskland. Kameler er stort i de landene, og dermed også kamelparkering. Men det skal også å gått en del penger i suvenirer i alpakkaull, leker og t-skjorter. Lur den fyren der. Spesielt når du brenner av 1,5 millioner på kamelsafari i Kazakstan og Tyskland.

Ikke alle er fornøyde

Gøteborgsposten skriver at “Dette må være en spøk”. Det trodde jeg også, helt til jeg leste om det i Russia Today. “Det vil aldri fungere i virkeligheten” skriver de videre. Maria Lexhagen, en turist forsker, sier “Ser ikke det store behovet for kameler, spesielt ikke i Sverige”. Ikke dum den dama der altså. Men lokale krefter mener kamel parkering kommer til å bli en stor suksess.

Immigranter avfeier det som rasisme

Florence Hansen sier de ikke vil ha dyr i området. Hvis hun ville jobbe med dyr hadde hun reist tilbake til Namibia. Dette prosjektet er ren rasisme. Hva tror du?

Kommentarer

kommentar