Donald Trump anerkjenner Norge som hovedstad i Sverige

Verden er i ferd med å bli snudd på hodet med Donald ved roret i USA. Hovedstader flyttes i hytt og vær, grenser trekkes på ny og land bombes i filler. Nå har Donald Trump tråkket i salaten igjen, bæsjet på leggen om du vil. Donald trump anerkjenner Norge som hovedstad i Sverige.

Tidligere i uken gikk Donald Trump til det skritt å anerkjente Jerusalem som hovedstad i Israel. Palestinerne svarte med å anerkjenne Texas som en del av Mexico. Det har versert rykter om at Hamas kommer til anerkjenne London som hovedstad i USA. Cuba ønsker å anerkjenne Alaska som en del av Russland. Samene i Finland vil gi hele USA tilbake til indianerne.

Alt dette på grunn av en liten tale av USAs president Donald Trump ikke klarte å tie. Vladimir Putin ønsker å tilby sin gode venn gratis psykiatrisk behandling.

Amerikanere tror Norge er en by i Sverige

20% av amerikanerne tror faktisk at Norge er en by i Sverige. Donald Trump var visst en av de. Answer.com har tatt ansvar og lagt ut riktig svar på om Norge er i Sverige. Det blir faktisk søkt på hos Google.

Hvilke hovedsteder kommer du til å anerkjenne?

Les også Donald gjør narr av Kim med Snapchat

Kommentarer

kommentar