«Bomberom til salgs» søk på Google mangedoblet

Bomberom til salgs i Norge søk på Google har eksplodert, bokstavelig talt, etter som den amerikanske valgkampen nærmer seg slutten. Frykten for hva den nye presidenten som blir valgt kan finne på å gjøre har ført til at flere ønsker seg private bomberom, eller tilfluktsrom, i boligen sin.

Det ser ikke ut som det har noe å si hvem som blir president. Folk er bekymret for begge de mest profilerte kandidatene. Og søker etter bomberom til salgs.

Redd for Hillary
Einar (59) sier at Hillary Clinton skremmer vannet av han. Hun står og smiler, prøver å se så uskyldig ut. Men krigene hun har satt i gang har tatt livet av millioner. Trusselen hun ga Russland om at et hvert hacker angrep på amerikanske interesser vil bli sett på som et militært angrep, og skal svares på som om det var et militært angrep. Det setter ting i et litt annet perspektiv for oss i Norge, som tross alt deler grense med Russland. Man kan banne på at Hillary kommer til å skrive om artikkel 5 i NATO. Da er vi i krig mot Russland. For det blir stygt. Når den tid kommer vil jeg ha et bomberom. Jeg har søkt etter bomberom til salgs, og fant et lite brukt et.  Donald derimot er bare stor i kjeften og kommer til å kjøre landet i økonomisk ruin, legger han til.

Redd for Donald
Torfinn (51) sier han ikke er bekymret for Hillary. Hun er bare søt og grei. Men Donald kommer til å starte tredje verdenskrig. Donald kommer til å kødde det til med Kina. Kommer garantert til å drite seg ut på et møte med de. Da hadde det vært sabla greit med et bomberom. Etter et par søk på google etter bomberom til salgs fant jeg noen som lager på bestilling. De kommer neste uke for å grave ut hagen min.

Redd for begge to
Andre (44) sier det går til helvete uansett hvem som vinner der borte. Presidenten er bare en nikkedukke for makteliten der, og siden de aldri er på valg sitter de med makten hele tiden. Bare tenk på alle de krigene som har vært og de skal tvinge demokrati på andre land. Hva faen er det for en slags demokrati? Og det eneste som har kommet ut av det er gullkantede kontrakter til vestlige selskaper og sentralbanken har skiftet eiere. Neste gang er det Russland og Kina sin tur uansett. Jeg prøvde å verve meg som astronaut for å komme meg vekk her i fra, men det gikk ikke. Da var det bare til å begynne å søke etter bomberom til salgs på Google. Så nå blir det bomberom under garasjen.

Kommentarer

kommentar