Presidenten kan ikke ha Putin som alliert

Presidenten kan ikke ha Putin som alliert, sier Adam Schiff. Demokratenes representant fra California prøver sitt beste å sverte Donald Trump nå som både demokratene og republikanerne har sine valgmøter. Donald Trump prøver så godt han kan å sverte Hillary Clinton. Selv om Hillary klarer det veldig godt på egenhånd.

Grunnen til uttalelsen om at Presidenten kan ikke ha Putin som alliert, skyldes nok Donald Trump tafatte rop om hjelp fra Putin til å hacke mail kontoen til Hillary. Som om ikke den har blitt hacket nok i det siste.

Adam Schiff vil selfølgelig ikke ha Putin som alliert. Ikke Clinton heller. De har ikke rustet opp i en årrekke og brukt en haug med milliarder av dollar for ingenting. Bygget militærbaser rundt hele Russland for så å alliere seg med Russland… Sånt går rett og slett ikke ann mener Adam Schiff.

Ser det ut som Hillary Clinton taper valget mot Donald Duck, så vil Adam Schiff at nåværende president Barrack Obama fremskynder planene for å invadere Russland. Adam Schiff flirer lurt, og påpeker at ved en krig mot Russland vil det ikke kunne holdes nytt valg og demokratene får beholde presidenten. Selv om vi blir slitene med Barrack Obama en stund til.

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar