Bilvask Ålesund, så billig så mulig

Bilvask Ålesund på billigst mulig måte. Det er flere måter du kan gjøre dette på. En bilvask koster normalt fra 200 til 1000 kr nå om dagen. Det er penger du kan bruke på andre ting. Her er noen tips til og med gjerrigknarken ikke har kommet med. 

Første tips om du vil ha en gullende ren bil er å ta bilen ned til stranda i Sandingane og kjøre den helt ned til vannkanten. Husk det må være fjære ellers sliter du, av åpenbare grunner. Dette tar noe tid, så det er best om du bare setter den i fra deg og henter den dagen etter på. Om du vil ha bilvask innvendig og utvendig også, så setter du bare vinduene litt på gløtt. Ikke så mye at folk stikker av med bilen. Det har nemmlig hent før.

Bilvask Ålesund 4

Noen er bekymret for sjøvann i bilen sin og tror den ruster. Dette har Moa Svømmehall gjort noe med. De kutter ut familie badingen på søndagene og åpnet opp for å vaske bilen i helt rent klorvann. Fordelen er at du slipper å vente på flo og fjære. Bakdelen er at du fremdeles må kjøpe billett for å slippe inn i bilvask Ålesund.

Bilvask Ålesund 5

Om disse alternative likevel ikke skulle være noe for deg, så finnes det flere alternativer. Her må du gjøre mere av jobben selv. Resultatet derimot taler for seg selv om du ikke har noe imot manuelt arbeid. Om du har tilgang til billig eller gratis vodka på jobben, det er det mange som har nå i våre dager, så kan du prøve følgende oppskrift. Du tar 3 kopper vodka, merke spiller ingen rolle men helst noe russisk eller øst-europeisk. De løser lettere opp smuss og sånt. Bland det med 4 kopper vann og en liten dæsj med Zalo. Ta det utover hele bilen og la det virke en times tid og så er det bare å skylle av skiten.

Bilvask

Har du flere gode tips for bilvask Ålesund, så legg gjerne igjen en kommentar. Om du hadde planer om å reise til Steinkjer i løpet av ferien, les gjerne om hvorfor du nettopp ikke bør gjør dette.

Kommentarer

kommentar