Doskilt du garantert ikke vil ha på ditt toalett

Doskilt nr. 1

doskilt 1

På dette toalettet på Oslos vestkant kjører de den litt mer formelle stilen. Når du kommer på toalettet vil du bli anvist ledig plass når det er din tur. Ikke for den utålmodige typen eller de med små festblærer.

Doskilt nr. 2

doskilt 2

Hos NASA bryr de seg ikke hva du er, bare du vasker henda dine. Også en av de tingene som har blåst nytt liv i påstandene om utenomjordisk liv. Take me to your dealer eartling.

Doskilt nr. 3

Doskilt 3

Ombord på dødstjernen håper de kraften er med deg. Det kan av og til trenges i et sådant ærend. Når det kjennes ut som du har spist murstein som skal ut igjen like hele, og arteriene i hjernen står i fare for å tyke på grunn av alt presset.

Doskilt nr. 4

Doskilt 4

Litt usikker på om dette er et toalettskilt, eller oppfordring til overgrep. Det kan også en versjon av det berømte bildet av Marilyn Monroe på gaten med skjørtet blafrende i vinden.

Doskilt nr. 5

Doskilt 5

Sånn ser det ut hos en ekte superhelt. Toalettskilt med Batman og superwoman. Vet ikke hvilke fantasier Supermann har, siden det var hjemme hos han dette skiltet ble funnet. Naughty Supermann.

Doskilt nr. 6

Doskilt 6

Jeg aner ikke hvor dette er tatt henne. Det ser hvert fall ut som et interessant sted. Går også ut i fra at det er en grunn for at nettopp dette skiltet er satt opp.

Doskilt nr. 7

Doskilt 7

Et toalettskilt for overgripere med instruksjoner om at denne veggen ikke tåler feite overgripere. Håper jeg ikke havner inne på dette stedet 😮

Doskilt nr. 8

doskilt 9

På et feminist utested i «land of the free». Ikke noe sted for å finne på noe tull. Hvert fall ikke med damene. Du kan plutselig finne deg selv på kanten av et stup. Om du er mann hvert fall.

Doskilt nr. 9

Doskilt 9

Et toalett gjør seg som arena for å formidle budskapet av det dype slaget. For dette er et skikkelig visdomsord fra indianerne i Amazonas. Det var den siste gruppen indianere i Amaznas som aldri før har hatt kontakt med omverdenen.

Doskilt nr. 10

Doskilt 10

Tatt, ikke stjålt bare lånt, fra en bar i Nedre Manhattan. Sliter du med å se former, sliter du med å komme deg på riktig toalett her altså. Kanskje en av grunnene til at dørvakten tar IQ test på alle gjestene før de slipper inn.

De 10 neste doskiltene

Doskilt nr. 11

Doskilt

Toalett kun for nerder. Antakelig også radioaktivt, siden toalettet ser ut til å være laget av Barium og Thorium. Alle andre skjønner nok ikke hva dette er.

Doskilt nr. 12

Doskilt 12

I en dyrehage i Albania er jeg virkelig usikker på jeg kan gå inn her. Ser ut som det er for minotaurer og havfruer. Sikkert fra en av de mer fornemme stedene i Tokyo.

Doskilt nr. 13

Doskilt 14

Toalett for fugl, fisk og hest. Antakelig et av skiltene Julius i Kristiansand Dyrepark så hver eneste dag på vei til toalettet.

Doskilt nr. 14

Doskilt 14

Ikke et skilt akkurat. Antakelig tatt fra et toalett hos Google eller Microsoft. De har hatt noen drittne programmer opp igjennom tidene. Vi ser nå hvorfor.

Doskilt nr. 15

Doskilt 15

Hjemme hos Obama. Det er her slagordet «Yes we can» under valgkampen til Obama kom i fra, og ikke motsatt. Obama sliter nemmelig med å få gjort saker og ting på toalettet.

Bare 5 igjen nå

Doskilt nr. 16

Doskilt 17

Cunts and Dicks er forresten navnet på denne puben utenfor Aberdeen i Skottland. For å si det sånn, skiltene på dørene her står godt til hvilket klientell denne plassen har. «Are you looking for trouble» skal dette være vist nok være rettet stedet å lete.

Doskilt nr. 17

Doskilt 17

Dette skiltet er for transvestitter. Skiltet henger på toalettdøren til den berømte transvestitt klubben Trans-Am. Går rykter om at det ikke alle som er helt fornøyde med navnet.

Doskilt nr. 18

 Doskilt 18
Er du hårsår, sår i skritter eller har lett for å bli fornærmet? Da er dette stedet ikke noe grei plass for deg. Forstørrelses glass, hånlige utrykk og tegn som kan vippe hvem som helst av doskålen. Bildet er tatt fra ett av toalettene til en berømt feministgruppe eller aktivistgruppe om du vil i Norge.

 

Doskilt nr. 19
Doskilt 19
I rettslokalene i Denver, Texas, er optimismen på topp. Eller så er kanskje Angelina Jolie her såpass ofte at hun har adgang til toalettet for «kun ansatte». Brad Pitt har vist nok ingen adgang her.

 

Doskilt nr. 20
Doskilt 20
Ikke vi heller!

 

Om noen av disse skiltene her skulle, mot formodning, friste til å henge på din egen vegg eller noe andre sin vegg, kontakt denne nettsiden. De trykke det meste som om de ikke har bilder av det du er ute etter på siden Kreativ Vinyltrykk. Alle skilt, enten det er på eget eller andres toalett, henges opp på eget ansvar. Du løper en risiko til å få din mentale helsetilstand vurdert av profesjonelle menn i hvite frakker.

 

Kommentarer

kommentar