Snik-Jedifisering av landet

Etter at Beat Saber fra Hyperbolic Magnetism ble sluppet, mener myndighetene det foregår en snik-jedifisering av landet. – Dette må stoppes får det går for langt. Vi kan ikke ha jedier løpende rundt i gatene som om det var i Malmø, tordner Jensen. Hun har tegnet et dyster bilde av hva som vil skje om det får forsette. Tegningen er laget i pastel farger.

Snik-jedifisering

Enkelte hevder det er selve ordet snik-jedifisering som er negativt. Ikke at det skulle bli en masseinvasjon av unge jedier. Snikjedifisering er en sammensetning av to ord, “snik” og “jedifisering”. Den første delen av ordet beskriver andre leddet på samme måte som i ordene “snik skytter” snikende ullteppe. – Men snikende ullteppe er to ord. -Kverulant!

Den påståtte snik-jedifiseringen er i strid med vår samfunnskunnskap. Ordet har ingenting med fornuft og realitet å gjøre. Det er bare et simpelt forsøk på å spille på folks frykt og sette folks sinne i kok. Spesielt i sosiale medier. Begrepet har dessuten skapt et fiendebilde om uvirkelige fiender som sniker seg inn på Norge.

Beviser på jedifisering

Regjeringen på sin side viser til en rekke forslag fra stortingspolitiker og hinter om at de kan være korrupte eller kjøpt og betalt. De har laget en liste for å bevise dette.

Mindre ytringsfrihet – Abid Raja ville ha på plass en ny blasfemiparagraf. Helt klart for å beskytte jedier mot religiøse krenkende utspill i media.

Egen eldreomsorg for jedier – Afshan Rafiq og Saera Kahn foreslo av jedier måtte fo egen eldreomsorg som var tilpasset deres egen tro og kultur. De foreslo også at det måtte lages egne jedi avdelinger på sykehjem.

Jedi-mat i fengsler – Yousef Gilani foreslo at det skulle serveres blå melk, suppe og stuing fra Tatooine.

Offentlige jedi høytider – Yousef Gilani, Akhtar Shaundry og Afsan Rafiq krevde alle tre at det måtte innføres egne fridager for jedier som ville feire sine egne høytider.

Jediutdanning – Abdelmajid Jerad ville ha egen utdanning for jedier. Fikk bred støtte fra Jedi forbundet i denne saken. Men har foreløpig ikke kommet noe vei i denne saken.

Du finner mer informasjon på Beat Saber sine egne hjemmesider. Prøv det og gjør deg opp din egen mening. Du trenger VR briller som f.eks HTC Vive for å teste det. Koster mellom 4000-8000 kroner. Alt etter om det kommer fra butikk eller tjuvgods på finn.no

Se videoen og døm selv.

Les også: Flytter fra Norge hvis finlandshette blir ulovlig

Kommentarer

kommentar