Frosken Kermit: Livet etter Muppet show

Frosken Kermit begynte sin karriere som barnestjerne i det berømte Muppet Show. Muppet show hadde et kort og intenst liv. Etter bare 5 år ble showet tatt av luften. Showet ble sendt fra 1976 til 1981.

Hvordan har det gått med hovedrolleinnehaveren frosken Kermit? I følge venner og familie har det ikke gått særlig bra for frosken Kermit. Han blir som regel observert med en flaske alkohol i hendene. Da gjerne av den dyrere typen. For penger har han fremdeles. Kermit tjente seg søkkrik på Muppet show.

Drikkekompis med Rosa Panteren

Frosken Kermit blir ofte sett på fylla med Rosa Panteren. Rosa Panteren hadde en betydelig lengre karriere enn Kermit. Men hadde en mye dårligere agent og fikk ikke betalt særlig bra for sine opptredener i tegnefilmene.

Kermit og Rosa Panteren er blitt et fast skue i Central Park der de som regel sitter i sofaen sin og drikker store mengder alkohol. Ofte blir de vemmelige i oppførselen, hvor de antaster og sjikanerer andre gjester i parken.

Frosken Kermit og Rosa Panteren

Når de ikke sitter i sofaen sin, eller er på den lokale spritsjappa, er de som regel å finne i fyllearresten på Yonkers Police Department. Der kan det blir et sant Muppet show når de to fyllekompisene setter i gang.

Frosken Kermit på rehab

Familien til frosken Kermit vil ha han på rehab før han drikker opp alle pengene sine. De er nemlig redd for at det ikke skal bli noe igjen å arve. Kermit på sin side sier at rehab er helt uaktuelt om han ikke får ta med seg Rosa Panteren og forsette festen der.

Ikke enestående tilfelle

Macaulay Culkin er kanskje det mest kjente eksempelet på at det ofte går rett vest med barnestjerner. Justin Bieber er også et annet eksempel på barnestjerner det går nedenom og hjem med. Han ser jo ut som en spillfigur, fra GTA, laget av en 13-åring.

Les også: Spilleavhengighet ødela alt

Kommentarer

kommentar