FrP skifter navn til de balleløse

FrP, også kalt Fremskrittspartiet blant de erfarne, skifter navn til De Balleløse. Etter å ha svelget så mange kameler at spiserørene et gjengrodd av tykt og stritt kamelhår, og hadde det blitt tatt ut kunne de sikkert rekonstruert Aladdins flyvende teppe. Derfor skifter de navn til De Balleløse. Men hvem sitter på ballene?

Prisen på kamel har øket mer på de tre siste årene enn gjennom helle forrige århundre. Dette skylles nok all svelgingen av store og feite kameler. Alle hersingen fra små partier som mange mener burde vært under sperregrensen (at sperregrensen må heves), har ført til enorme mengder kameler har blitt fortært de siste tre årene.

Navneendringen i tråd med partiets interesser og verdier. Det er nok balleløse til at det navnet kan svare seg. For et par eksempler kan vi fra frem KrF, Kristelig Folkeparti. Det er et parti mange kristne føler seg forpliktet til å stemme på. Samme med pensjonistpartiet, der mange gamlinger føler at de må stemme på. På samme måte som sjørøvere stemmer på Piratpartiet uten unntak.

Folk skylder på Venstre og KRF, at to små fillepartier som antakelig er under sperregrensen ved neste valg, får styre over FrP. Problemet til FrP er at de lar personlig søken etter personlig makt styre over egne løfter, partiverdier og seksualdrift.

Vil det hjelpe med en rød/grønn regjering ved neste valg eller regjeringskrise? Neppe. De rød/grønne sliter med akkurat det samme som de borgerlige partiene. De er akkurat like kåte på egen makt som det de borgerlige og sentrumspartiene er.

Valgforsker Tormod Halslasken sier det eneste partiet han er litt usikker på er Senterpartiet. De har virket litt for fornuftige i det siste. Men legger til at det antakelig er en bløff det også, og at de antakelig prøve å gjenskape “valgseieren” fra “EU valget” på 90-tallet.

En politisk revolusjon er i gjerde i Norge. Folk er dritleie av å bli holdt for narr. Eller ikke alle, men en liten del av folket. Det anbefales derfor å stemme på sjørøverne i Piratpartiet ved neste stortingsvalg.

Kommentarer

kommentar