Arbeiderpartiet forlanger Norge trekker seg fra Fotball-VM i Russland

Arbeiderpartiet forlanger at Norge trekker seg fra Fotball-VM i Russland i sommer. Mens Rødt ser rødt. Arbeiderpartiet lider av Russofobi, sier ledelsen i partiet Rødt. Norge var en av de store favorittene til å vinne dette verdensmesterskapet. Og det blir helt feil å straffe fotballspillerne, selv om de russiske ol-deltakerne ble straffet.

Fotball-VM i Russland i trøbbel

Årsakene til til boikotten av Fotball-VM i Russland skal være flere. Utenrikspolitisk talsmann i Arbeiderpartiet sier at det skylles giftangrepet i Salisbury, annekteringen av Krim og invasjonen av Syria. Alle disse tre sakene må slås hard ned på, og det vil vi vise med at vi ikke kommer til å delta i årets Fotball-VM, sier utenrikspolitisk talsmann i Arbeiderpartiet.

Moldova og Nord-Korea har meldt at de vil komme til å gjøre det samme. Russland svarer med å gi plassene til Island og Panama i stedet. Land som aldri har deltatt i Fotball-VM før. Og våre svikende brødre i Øst, Sverige, melder at de gjerne er mer enn villig til å ta over Norges plass i Fotball-VM i Russland.

Se oppdatert liste over hvilke lag som deltar i årets Fotball-VM.

Les også at NFF vil ha mer Astmamedisin til landslaget i fotball.

Kommentarer

kommentar