Forsnakket Donald Trump seg om Sverige?

Forsnakket Donald Trump seg om Sverige?

Forsnakket Donald Trump seg om Sverige, og trodde angrepet i Stockholm allerede hadde funnet sted? Det kan se sånn ut, for i kveld braket det løs i Rinkeby i Stockholm. Flere biler stod i brann og politiet måtte skyte varselskudd mot opprørere.

Hva opprørerne opprører mot er det ingen som vet enda. Kanskje Donald Trump vet det, men politiet i Sverige vet ikke hva som har hendt. Forsnakket Donald Trump seg, og at han viste det på forhånd.

I følge svenske Aftonbladet skal det være snakk om mye stein. Hvilken type stein det er snakk om vet vi enda ikke. Det kan være norsk gråstein eller italiensk marmor. Det var i den forbindelse det ble løsnet varselskudd fra det svenske politiet. Så man kan bare anta at det er snakk om en stein liga.

Det begynte med et 20 talls ungdommer som kastet stein mot politiet. Flere biler har blitt satt i brann, og det er blitt gjort innbrudd. Det var steinkastingen som ble for voldsom for politiet og første til skyting. Et par personer skal også ha blitt observert å være stein i området.

For Donald skal dette ha hendt allerede for to dager siden. Forsnakket Donald Trump seg? Er det en aksjon som egentlig er startet av amerikanerne? Eller har Donald Trump sterke bånd til Snåsamannen?

Kommentarer

kommentar