Samsung Note batteri fabrikk brenner

Samsung Note batteri fabrikk brenner

Samsung Note batteri fabrikk brenner etter det brøyt ut brann i avfallsanlegget. Om det er der Samsung Note 7 batteri ble kastet er fremdeles uklart. En ting er klart. Og det er at det var Samsung batterier med feil på som forårsaket brannen. Kineserne er ikke kjent for å sette miljøet i høysetet, selv om de produserer mye av våre grønne produkter.

Samsung SDI er en av to batteri leverandører for Samsung Note 7 telefonene. Produksjonen av nye eksplosive batterier til Samsung Note serien skal ikke være berørt av brannen. Samsung SDI skal foresten ha investert 130 millioner dollar i sikkerhet.

110 brannmenn skal ta rykket ut med 19 brannbiler for å slukke brannen. En brann som lokale myndigheter kaller en mindre brann. Mulig kineserne ikke tar miljøet på alvor, men brannslukking tar de i hvert fall på alvor.

Samsung Galaxy S8 skal etter planen bli lansert 21 April. Men med høyeksplosive batterier kan det ta noe ekstra tid. Tror ikke Samsung tør å ta noen sjangser med Samsung Note batterier som brenner. Eller andre batterier for den saks skyld. Fra før har de Samsung Note 7 skandalen. Hvor de ble nektet å ta med Samsung Note batteri eller telefon ombord på fly.

Samsung Note batteri er ikke det eneste Samsung produktet som brenner godt. Samsung vaskemaskiner har også tatt fyr. For å være på den sikre siden ville jeg gått for en annen telefon enn Samsung.

Kommentarer

kommentar