Paracet mikstur og tabletter gjør deg til en drittsekk

Paracet mikstur, tabletter og annet som inneholder virkestoffet acetaminophen gjør deg til en drittsekk. Doser over 1000 mg påvirker empatien din, og det ikke i en positiv retning. Om ikke målet ditt er å bli hensynsløs og lite empatisk.

Forskere under ledelse av Dominik Mischkowski, som gjorde oppdagelsen, kaller den spennende og interessant. Fordi en gruppe testpersoner med Paracet mikstur innabords ikke bryr seg om andres smerte. Studien kan i sin helhet leses på siden til Social Cognitive and Affective Neuroscience.

Noen kjente til denne informasjonen fra før av. Trump Business Academy ga studentene store mengder Paracet mikstur eller acetaminophen hver dag, som et ledd i opplæringen til å bli hensynsløse forretningsfolk. Folk som uten skrupler tar i fra de svakeste, opprettholder illusjonen om demokrati og frihet.

Norske forretning skoler og akademier har sett på Paracet mikstur modellen til Trump og vil gjøre samme forsøk her hjemme i Norge. Det er for mye snillisme og ærlighet i norsk forretningsliv.

De neste som vil ta en titt på Paracet modellen er våre kjære folkevalgte. Noen har innrømmet at de sliter med dårlig samvittighet overfor folket, og ønsker å gjøre noe med det. Flere har tolket det som at de vil begynner å gjøre det riktige. Men etter en bestilling av en hel kontainer med Paracet mikstur til Stortings apoteket er det lite som tyder på det.

Kommentarer

kommentar