Klarsynt farmen deltaker brent på bålet

En klarsynt farmen deltaker ble brent på bålet. Enkelte av de andre deltakerne mente hun hadde bedrevet svartekunster og utøvet hekseri i sesongens første tvekamp.

Det ble foretatt en konvensjonell hekse sjekk på deltakeren i fra Voss. Hun ble kastet på vannet for å sjekke om hun fløt, og det gjorde hun. Konklusjonen var dermed klar. En klarsynt farmen deltaker i fra Voss var heks og måtte brennes på bålet.

I god gammel vikingstil ble et vikingskip rekvirert og gjort i stand med bål. Deltakeren ble plassert i midten, bålet tent opp og skipet skyvet ut på vannet. Det røde flagget ble heist på gården for å melde i fra om “ulykken” på gården. Dermed var gjengen på gården redusert med en klarsynt farmen deltaker.

Skulle vossingen likevel dukke på opp tv skjermen i neste episode, er nok evnene hennes større enn først antatt, og hun går igjen. Eksperter sier hun da vil vinne denne sesongen av farmen da hun er udødelig og de andre ikke har en sjanse i havet til å kjempe mot noen så mektige.

Da venter vi i spenning om vi får se den klarsynte vossingen igjen på tv skjermen. Det kunne blitt en farmen sesong uten om det vanlige.

Kommentarer

kommentar