Stortingets husband snart ute med ny cd

Stortingets husband er snart ute med ny cd. Vi har så langt bare fått et lite glimt av coverets fremside og bakside. Sjekk baksiden av coveret inne i artikkelen for komplett liste over sangene. Det ser ut som en hel del gode slagere å glede seg til.

Stortingets husband snart ute med ny cd

Musikkstilen denne gangen er en blanding av gangsta rap og gospel, med noen innslag av fele og blokkfløyte. Dette er den første utgivelsen til stortingets husband siden de ga ut jegermarsjen “Ich habe Kopfschmerzen”. Den gangen med en vakker solo av Einar Gerhardsen.

Stortingets husband 2

Stortingets husband er et tverrpolitisk samarbeid som skal prøve å dempe noe av støyen på stortinget. Arbeidet med de nye bygningene og stortingets nye garasje laget så mye støy at de var nødt for å kjøre i gang et musikalsk prosjekt.

Man trenger ikke like gangsta rap for å like den nye skiva til husbandet på stortinget. Det er et variert utvalg av sanger og tekster her. Alt i fra den russiske folkevisa “Suka Blyat”, som betyr noe sånt som “min kjære”. Til de mer aggressive og tyngre sangene som “Olemic!” og “Bend over is all there is”.

Noen gangsta rap ballader ble det også plass til. Sylvi Listhaug og Knut Arild Hareide har en nydelig duet, sier de, som heter “Holy shit”. Til og med Jonas Gahr Støre har prøvd seg på en solo “God loves taxes”. Albumet ventes på iTunes om kort tid. Noe usikkert på om den noen gang kommer på Spotify.

Stortingets husband 3

Les også: Respektløst av folk å klage på etterlønnsordning

 

Kommentarer

kommentar