Samsung Gear smartklokker eksploderer ikke

Samsung Gear smartklokker eksploderer ikke, og det ser ut som å komme som et sjokk på mange. Her fyker både telefoner og vaskemaskiner fra Samsung til himmels før en har fått bedt liten bønn.

Samsung Gear smartklokker er faktisk så driftsikre og lite eksplosive at de er blitt mer ekslusiv enn den noe billigere Apple Watch. Apple Watch er så billig i forhold at Samsung Gear klokkene at de er begynt å prise klokkene sine i antall Apple Watch klokker. F.eks så koster en Samsung Gear S3 1.5 stk Apple Watch Sport. Sikkert for å terge konkurrenten sin.

Men hvor god er de nye Samsung Gear S3 Frontier klokkene? De er fantastiske i følget Samsung selv. Det finnes ikke maken. Vi har selv sett på fordeler og ulemper. Av erfaring vet vi at Samsung sier hva som helst. Bortsett fra at Samsung Note 7 skulle brukes som håndgranater. Meget gode håndgranater.

Les også Samsung Note 7 brukes som håndgranat.

Noen av fordelene:

+ Den er dyr. Det er et kjempepluss. Da vet du at det er ikke noe alle andre kommer til å gå rundt å vifte med, som f.eks konkurrenten sin klokke, Apple Watch.

+ Den blir for stor for mange. Enda en grunn til at enda færre har samme klokke som deg.

Noen av ulempene:

– Fungerer godt som en forlengelse av telefonen din. Det er ikke akkurat en fordel. Hvem vil vell ha lengre telefon? Bortsett fra Widescreen fantaster.

– Innebygget GPS. Hva i svarte? Har den innebygget GPS kan du være trygg på at kona, mannen, ungene eller kriminalomsorgen sitter å følger med på hvor du befinner deg til en hver tid. Klokken kjører tross alt Android, så sikker er den heller ikke.

– Robust. Ok? Da blir det værre å få ny på forsikringen når Samsung Gear S4 Final Frontier kommer ut. Forsikringselskapet kommer til å tvile på deg når du fyller ut skademelding at du skled på isen en junidag på Aker Brygge.

Konklusjonen er at Samsung Gear S3 er et bra kjøp som absolutt bør vurderes nøye, før du kjøper.

Kommentarer

kommentar