Stadig flere amerikanere bekymret for å bli sparket av Trump

Eiendoms giganten og presidentkandidaten Donald Trump er en mann som er kjent for sin nådeløse opptreden når det gjelder forretninger. Flere amerikanere er enige om at han besitter alle de kvaliteter de liker å se hos sine ledere. Alt fra fremoverlent personlighet og utpregede hårfrisyre, er likevel en del bekymret. Selv om Trump er ledende på meningsmålingene uttrykker en del av supporterene hans bekymring om han skulle ta over styringen på det ovale kontoret.

Med Trump sin triumf spør flere amerikanere seg “Hvem vil få sparken?”

“Trump er en fyr som passer fint til å være president, men hans tro i “liten, men effektiv” har fått meg bekymret”, deler en av Trump sine blåsnipparbeidere. Trumps forretningsforetak omfatter alt fra flotte hoteller, overdådige golfbaner og luksuriøse kasinoer. Det er rett og slett vanskelig å se hvordan alt dette appellerer til arbeiderklassen. Likevel appellerer det mer enn noen gang.

Mange tror at Tump sine planer for økonomien er, som han selv antyder, kraftig nedbemanning og massive oppsigelser. Spesielt for de i offentlig sektor. “Best case scenario er når han kjøper ut den føderale regjeringen og selge den for to ganger hva han betalte”, uttaler en amerikaner som kanskje ikke helt vet hvordan det offentlige systemet fungerer.

Trumps overraskende mangel på klarhet, vage formuleringer og manglene erfaring med å navigerer byråkratiet har tydligvis ikke hindret hans sjangser til å bli valgt inn i publikums øyne. Selv om hans støttespillere kan finne noen skuffelser, er nesten alle enige. “Hvis han ikke kan fikse økonomien, kan han bare kjøre en omorganisering ved konkurs”.

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar