Norske bobilturister kåret til europas værste i Tyskland

Norske bobilturister kåret til europas værste i Tyskland

Norske bobilturister kåret til europas værste i Tyskland. Dette skal være i følge det tyske bobilmagasinet Mädchen und Wohnmobil. I følge bladet er det ikke bare kjøreferdighetene som er kriteriet for denne lite hyggelige tittelen. Det skal også gå på oppførsel og hvordan vi blir oppfattet rund om i Europa.

Bland begrunnelsene som ligger til grunn, som går på oppførsel, er at nordmenn er gjerrige. Nordmenn legger igjen lite penger i landene de ferierer i. Kjører rundt i en bobil for 2 personer og tror de eier hele veien.

Kjøreferdighetene skal heller ikke være noe å skryte av. I følget det tyske bobilbladet kan ikke norske bobilturister kjøre bil. Ligger som regel langt under fartsgrensen. På veier med flere felt, ligger mange og daffer rundt i venstre filen. Noe som kan rett og slett være livsfarlig.

Norske bobilturister

Nå har ikke tyske bobilturister verdens beste rykte her hjemme i Norge heller. Så kanskje dette er en hevnaksjon? Selv om det tyske bobilmagasinet påstår at det er avstemming fra leserne. Avstemmingen skal ha forgått på internett på denne siden.

Nå er nok de fleste tatt turen hjem igjen, så tyskerne får ha veiene sine i fred. Kanskje ett og annet pensjonistpar er igjen i en liten bobil for 2 personer.

Les også: Reinsdyr med slede for fly hos Widerøe i dag

Kommentarer

kommentar