Bokser vant turnering ved å øve med Nintendo Wii

I et imponerende oppsiktsvekkende resultat, har amatør-bokseren Joe Schmoe vunnet en mindre bokseturnering uten noen gang å ha satt foten i et ekte treningsstudio. I stedet avslørte Schmoe overfor reportere etter kampen at hele treningsregimet hans bestod av å spille det populære videospillet Wii-boksing.

«Jeg tenkte bare, hvis jeg kan slå ut virtuelle motstandere, hvorfor ikke virkelige?» sa Schmoe med et smil. «Pluss, det er mye billigere enn en boksetrener.»

Til tross for skepsis fra mange bokseeksperters, synes Schmoes uortodokse tilnærming å ha betalt seg. Han tok enkelt seg av sine motstandere i turneringen, ved å bruke bevegelser han sa han lærte fra å spille Wii-boksing i timevis.

«Jeg vet det høres sprøtt ut, men det fungerer virkelig,» sa Schmoe. «Jeg mener, selvfølgelig simulerer ikke spillet nøyaktig følelsen av å få en knyttneve i ansiktet, men det er ganske nært.»

Schmoes seier har ført til kontrovers innen boksefellesskapet, med noen eksperter som stiller spørsmål ved om hans treningsmetode bør tillates i profesjonelle kamper.

«Jeg mener, vi snakker om bokseres sikkerhet her,» sa en fremtredende boksetrener. «Det er én ting å tulle rundt med videospill, men du kan ikke forvente å konkurrere på høyt nivå uten ordentlig trening.»

Til tross for kritikken, forblir Schmoe trygg på at Wii-boksing-ferdighetene hans vil fortsette å tjene ham godt i fremtidige kamper.

«Jeg sier ikke at det er den eneste måten å trene på, men det fungerte definitivt for meg,» sa han. «Og dessuten, hvem trenger en boksetrener når du har en Wii-fjernkontroll og en TV?»

Kommentarer

kommentar