Justyna Kowalczyk klarte en sterk 53 plass

Justyna Kowalczyk hadde en knallgod dag i sporet på Lillehammer på lørdag. Etter er meget sterk 53. Plass i det 5km lange løpet sendte hun en takkemelding til sine norske supportere på twitter i dag.

I likhet med Terese Johaug drev Justyna Kowalczyk også med doping. Justyna Kowalczyk sluttet med doping for over 10 år siden. Og klarte ikke motså fristelsen til å erte Terese Johaug og fansen hennes når Johaug avla positiv dopingprøve etter en leppepomade bokstavelig talt på steroider.

Norske skifans klarte ikke motstå fristelsen til å erte Justyna Kowalczyk tilbake i dag. I motsetning til i Norge er det heldigvis er det lov til å si hva de vil i Polen. Det har nok også litt å si på stemningen som oppstår ute i sporet, alt etter hvor man befinner seg i verden. Til tross for alle de stygge tilropene gikk Kowalczyk inn til en meget sterk 53 plass i dag.

Justyna KowalczykTil tross for at Justyna Kowalczyk ikke har råd hotellrom i Norge, uteblir ikke det gode resultatene. Hun har rett og slett sovet i bilen sin under oppholdet på Lillehammer. Det er sterkt gjort av en toppidrettsutøver som Justyna Kowalczyk.
At en polakk som ikke jobber og bor i Norge ikke har råd til å ta inn på hotel på Lillehammer kommer heller ikke som noe sjokk. Prisene her i Norge ligger på et noe annet nivå enn hjemme i Polen. Og etter Kowalczyk sluttet med doping har ikke resultatene vært de samme, og lommeboken ikke like fet.

Kommentarer

kommentar