Mørke ringer rundt øynene, hva kommer det av?

Mørke ringer rundt øynene kan være et av flere symptomer på at ikke alt er helt sånn som det skal være. Det kan være fare på ferde uten at du er klar over det selv. Men mørke ringer rundt øynene alene er ikke farlig. Det kan bare være brillene som farger av. Har du flere av disse symptomene under, kan det være en ide å gå til veterinæren. Du kan faktisk være en del av en invasjon.

I tillegg til mørke ringer rundt øynene er dette symptomene du skal se opp for.

Er oppe hele natten

Er oppe hele natten er et symptom du bør ta meget alvorlig. Det er ikke normalt for mennesker å være på det mest aktive etter solen er gått ned.

Spiser bare søppelmat

Å spise søppelmat er heller ikke bra for en menneskekropp. Derfor enda et symptom til å ta veldig seriøst. Et bra kosthold er det du trenger for å fungere optimalt.

Søt

Er du unormalt søt i tillegg til alle de andre symptomene her? Da bør det lyse en varsellampe eller fem. Alene er det bare… søt.

Litt lubben

Litt lubben er det ingenting galt i. Det er bedre med for mye enn for lite. Men føyer det seg inn i rekken av alle de andre symptomene her, bør du kanskje begynne å bli litt urolig.

Styrer ikke unna en god slåsskamp

Litt problemer med temperamentet og hevde din rett? Dette kan være et dårlig tegn på mer enn en måte. Ikke minst blodtrykket. Det kan være viktig å passe på. Spesielt om man nærmer seg reperasjonsalderen.

Muligens rabiat

Er du muligens rabiat? Da er det fare på ferde. Kan du huke av på alle de andre symptomene på listen er det bare å ta seg en tur til veterinæren.

Diagnose for mørke ringer rundt øynene

Din sannsynlige diagnose er at du antagelig er en vaskebjørn. De er ikke en naturlig del an den norske fauna. Lege vil sannsynligvis ikke kunne hjelpe deg her. Det som begynte med mørke ringer rundt øynene har nå utviklet seg til å bli et realt mareritt.

Kommentarer

kommentar