Butler skole populært blant småbarnsforeldre i tidsklemma

Send ungene på butler skole

Butler skole er stadig med populært blant småbarnsforeldre som ønsker mer hjelp hjemme. Ikke for mye forlangt at barna skal være med å bidra vell?

Den god del foreldre er lei av ungene sitter på ræva hele dagen uten å bidra med gjøremål hjemme. Sitte på spiller tv-spill og pc hele dagen, når de ikke sitter med ansiktet begravd i en iPhone. Det holder selvsagt ikke med hvilken som helst mobiltelefon, for alle de andre har jo iPhone.

En butler skole, The International Butler Academy, som er en av de mer populære butler skolene sier at Downton Abbey må ta en del av skylden. Aldri før har det vært større pågang ved de store butler skolene. Så da er det helt perfekt om du ikke har råd til en butler, men har er par unger i stedet. Pågangen fra foreldre er så stor at det nå begynner å dukke opp butler barnehager.

Hvem har vell ikke bruk for en til å gå rundt i huset med fulle champagneglass på sølvfat? Holde kjeft om hva som blir snakket om i champagnerus, og selvsagt forutse ønskene dine uten at du trenger å si det. Og hvem vet, kanskje smårollingene virkelig ønsker å gå på butler skole for å bli en butler.

Millionlønn til butlere

Om det å bli sent på butler skole ikke er helt frivillig, fortvil ikke. De kommer til å takke deg senere. Begynnerlønn for en butler på 350,000 kr. Gode butlere tjener over millionen og har gjerne lukrative frynsegoder i tillegg. På grunn av, som nevnt over, er Downton Abbey årsaken til at alle skal ha butlere nå og butler skoler lever gode dager.

Tilbud og etterspørsel styrer butler markedet, og de beste forsvinner ut av europa og gjerne til arabiske banditt stater og til karibiske mafia stater. Og her er lønningene for gode butlere skyhøye. Så gjør ungene dine, og deg selv, en tjeneste med å sende de på butler skole.

Kommentarer

kommentar