Arsene Wenger sier han har midler til å kjøpe 10 Paul Pogbas

London: I et svar til Manchester Uniteds £ 110 millioner rekord signering av Paul Pogba, har Arsene Wenger uttalte at han har midler til å signere 10 Paul Pogbas men vil ikke grunner selv han ikke er klar over. Arsenal har blitt kritisert gjennom årene for å være ekstremt gjerrige i sine spiller kjøp og har prøvd ekstremt vanskelig ikke å rette på dette.

Vi snakket med en nær medarbeider av Wenger for flere detaljer, «Vell, selvfølgelig har vi uendelige ressurser og er en veldig rik klubb. Så selv om vi kjøper 10 Pogbas og 20 Bales ville det ikke gjøre noen forskjell. Så hvorfor ikke? Jeg vet bare ikke. Kanskje det er fordi det er så mye arbeid, håndtere ekstremt egoistiske spillere som ønsker alt seg, og også deres nåværende klubb som er enda verre. Derfor lener vi oss bare tilbake og med noen få unntak signere normale spillere som ikke gir oss noen hodepine. Selv eierne er så hensynsfull og har ikke gjort noe oppstyr over det faktum at vi ikke har klart å vinne tittelen det siste tiåret. Hadde det vært Roman Abrahimovich ville han i hvert fall byttet ut 20-30 trenere. Den positive siden i alt dette er at vi ikke vil bli satt i en pinlig situasjon som Man Utd der de slapp Pogba gratis i 2012 og igjen brakte ham tilbake i den dyreste salget i fotball historien. »

Hvis rapportene er troverdige, vil Arsene Wenger jobbe veldig hardt for å oppfylle sin neste sesongs mål å utfordre tittelen, men ikke helt å vinne den.

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar