Kina: Trump mot Hillary er årsaken til at vi ikke innfører demokrati

Beijing: I en fersk pressemelding fra kommunistpartiet i Kina uttaler de at Kina har oppgitt muligheten for å etablere demokrati i landet på grunn av Trump mot Hillary bråket i valgkampen. Den kinesiske regjeringen har hele tiden blitt kritisert fra hele verden for ikke å gi borgerne muligheten til å velge en demokratisk regjering. Foreløpig kan kineserne stemme, men det eneste partiet å velge mellom er kommunistpartiet.

Vi snakket med en høytstående embetsmann for mer informasjon: «Vell, selv om alle i verden har helt ulik meninger om religion, kultur eller innvandring, må alle være enige om at både Trump og Hillary suger på flere måter enn én, og begge satt opp mot hverandre er ikke til hjelp for noen. En i USA ville bli fri og ønsket en fremmed invasjon og endringer i verden til å velge mellom andre enn de to. Så vi her i den kinesiske regjeringen var framsynt nok til å se at noe sånt som dette kan skje, og vi bestemte oss for å ikke etablere demokrati i første omgang. Vell det er også andre grunner til ikke å etablere demokrati. Som f.eks å være i stand til å utøve ubegrenset makt, tøylesløs korrupsjon eller kompis-kapitalisme. Men hovedårsaken var å unngå en Trump mot Hillary type sammenstøt. »

Donald Trump reagerte med sinne av den kinesiske uttalelsen og fortalte reportere at som straff ville han bygge en stor mur rundt Kina og ble senere minnet om at det allerede eksisterer en mur.

Kommentarer

kommentar

One thought on “Kina: Trump mot Hillary er årsaken til at vi ikke innfører demokrati

Legg igjen en kommentar